Onze Special Treatments: laat je verwennen met al je zintuigen !

 

Parfum de luxe New york

Laat je verwennen door geuren, kleuren én smaken… Beleef een parfumdegustatie en geniet hierbij van een overheerlijk assortiment van kleurrijke huisgemaakte cupcakes en artisanale brownies en cookies van het Gentse "Julie's House". Perfect voor een “fashionable stylisch afternoon” in het centrum van Gent. Ga de ladies van “sex in the city” in stijl achterna ! (in combinatie met cava of koffie/thee)

Parfum de luxe Paris

Kies voor een parfumdegustatie vergezeld van een hartig assortiment van  artisanale bereide quiches, geserveerd met aangepaste Franse wijnen. “Als god in Frankrijk”…

Parfum de luxe Florence

Kies je parfum in “Zuiderse sferen” en laten je parfumdegustatie vergezellen van een heerlijk assortiment van Italiaanse hapjes, geserveerd met aangepaste Italiaanse wijnen. 

Parfum de luxe Londres

Wij nemen je mee doorheen de “luxueuze en fashionable streets of London”. Naast het kiezen van het parfum dat het best bij je past, gaan we ook op zoek naar jou persoonlijke topkleuren via een kleuren-analyse en/of geven we je aangepast makeup-advies. We dompelen je onder in de wereld van kleuren en geuren (en laten al je zintuigen werken.) Want een goed parfum of de juiste kleur forceert niets maar is helemaal in harmonie met wie je echt bent !

Prijzen steeds op aanvraag: contacteer Eva Van Cauwenberghe op +32 496 12 42 42 of op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij denken uiteraard ook graag verder met u mee voor grotere groepen, specifieke concepten op maat of voor exclusieve locaties… 

Laat ook je recepties en grotere evenementenen door ons opgeuren !